Pelialan ammattilaiselle

    1. Haluatko olla mukana ratkaisemassa Suomen pelialan osaajapulaa? 
    2. Haluaisitko nähdä enemmän uusia pelialan yrityksiä syntyvän? 
    3. Pidätkö opettamisesta tai mentoroinnista? 
    4. Haluaisitko viettää kanssamme aikaa Lapin luonnon helmassa? 

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, olet erittäin sopiva henkilö osallistumaan LeveLappiin! Otamme sinut ilomielin mukaan asiantuntijaksi projektissa kehitettävien pelialan liiketoimintaopintojen pilotointiin. 

Pilotteja on kaksi. Ensimmäisessä pilotissa koulutat peliliiketoimintaa ja sen huomioimista pelikehityksessä sekä opiskelijoille että opintojen tuleville opettajille. Toisessa pilotissa olet opettajien taustatukena ja mentorina, ja opettajat vastaavat opiskelijoiden ohjaamisesta ja opetuksesta. Pilottien välillä ja jälkeen niistä kerätään palautetta, jonka perusteella opintoja kehitetään. 

Pilottien suunnittelusta osa on tarkoitus tehdä työpajamuotoisesti, rennolla otteella Lapin luonnon ympäröimänä, kunhan kaikille osallistuville sopiva aika löydetään alkuvuoteen 2024 ja 2025. 

Pelibisnesopintojen loppuhuipennuksena opiskelijoille annetaan tilaisuus esitellä pelejään raadille, jossa on sinun ja opettajien lisäksi mukana pelijulkaisijoita ja alkuvaiheen sijoittajia arvioimassa pelejä. Näin tiimit saavat todenmukaisen palautteen, ja parhailla on todellinen mahdollisuus päästä kehittämänsä pelin kanssa kohti yrityksen perustamista. 

LeveLappi on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston tuella, joten asiantuntijapalvelut on kilpailutettava. Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua kilpailutuksiin. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä, vaikka et ilmoittaisikaan.