Yrityskehittäjälle

    1. Haluatko edesauttaa uusien lappilaisten yritysten syntymistä? 
    2. Onko liiketoimintaosaaminen mielestäsi tärkeää toimialasta riippumatta? 
    3. Haluatko päivittää tietosi pelialasta ja erityisesti alan liiketoiminnan erityispiirteistä? 
    4. Hyötyisitkö verkostoitumisesta Lapin korkeakouluopettajien ja kotimaisten pelialan ammattilaisten kanssa? 

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti osallistua LeveLappiin! 

Projektissa pilotoidaan ja juurrutetaan Lapin korkeakoulujen yhteisten kesäpeliopintojen yhteyteen pelialan liiketoiminnan opinnot. Meillä syntyy paljon teknistä ja taiteellista osaamista, josta muodostuu mainioita pelikehitystiimejä. Kouluttamalla tiimeille pelialan bisnestaitoja luodaan paremmat mahdollisuudet uusien yritysten syntymiselle Lapissa. 

LeveLapissa käytetään pelialan veteraaneja asiantuntijoina pilottien suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta tämän päivän peliliiketoiminnan tärkein tietotaito saadaan sekä opiskelijoille että opettajille. Halutessasi myös sinä voit tulla mukaan päivittämään tietosi pelialan erityispiirteistä. Voit osallistua pelibisneksen opetukseen sellaisenaan, tai olla mukana jo opetuspilottien suunnittelutyöpajoissa, joissa asiantuntijoiden ja opettajien kanssa pääsee paremmin keskustelemaan. 

Opiskelijoiden pelitiimeille tarjotaan pilottien päätteeksi mahdollisuus esitellä pelinsä ja liiketoimintaideansa ammattilaisraadille, jossa on mukana hankkeen asiantuntijoiden ja opettajien lisäksi pelijulkaisijoita ja alkuvaiheen sijoittajia. Ehkä sinullakin on sanottavaa tiimien esityksistä. Verkostosi voivat olla arvokkaita raadin muodostamisessa. Esittelypäivät ja muut hankkeen tapahtumat ovat loistavia tilaisuuksia luoda suhteita lappilaisen yrityselämän ja kotimaisen pelialan eteläisempien tekijöiden välille.