Pikkujoulut on juhlittu, ja LeveLappi-projektin suunnitelmista pelibisnesopintoineen tietää nyt aimo määrä uusia pelinkehityksestä innostuneita ja muutenkin hienoja yksilöitä. Tilaisuudessa nähdyn LeveLappi-esityksen voi kerrata tästä.

Pikkujouluillan aikana summattiin myös IGDA Rovaniemi hubin tulevan vuoden toimintaa, mistä päästään seuraavaan aiheeseen:

Global Game Jam järjestetään tammikuun lopussa 2024. Se on maailmanlaajuinen pelinkehitystapahtuma, jossa 48 tunnin aikana kehitetään video- tai lautapeli annetusta teemasta. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan pääasia on hauskanpito ja uuden oppiminen.

Suomi lienee IGDA-toiminnan tapaan jammailussakin muita maita jonkin verran aktiivisempi ja järjestäytyneempi, sillä meillä Global Game Jam (GGJ) tunnetaan nimellä Finnish Game Jam (FGJ).

Sanni on kirjoittanut Lapin AMK:n Frostbit-labran blogiin tarkemmin, millaiset jamit Rovaniemelle on tiedossa. Lue siitä lisää, ja seuraile linkkejä ilmoittautuaksesi mukaan. Paikkoja on rajoitetusti.

Frostbit-blogi: Global Game Jam 2024 FGJ-site löytyy Lapin AMKilta!